fbpx

Сватба в България, Black sea Rama, Balchik

Сватба в България, Black sea Rama, Balchik

Този комплекс е още една оригинална възможност да организирате своето сватбено тържество на фона на безкрайна морска шир и зеленина. Ето и възможностите, които предлага Black sea Rama, Balchik като: местоположение, настаняване на гости, ритуали, менюта и допълнителни услуги.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

Black sea Rama, Balchik е първият български курорт,  на чиято територия е разположено професионално голф игрище. Намира се на 7 км от Балчик, на северното Черноморие. Отличава се с непокътната природа, неповторими гледки към морския бряг и уникална възможност да организирате своето тържество на хиляди декари зелени площи.

РИТУАЛ:

Black sea Rama, Balchik предлага абсолютно неповторима възможност за провеждане на вашата сватба в комплекс, който много напомня на шотландските безкрайни морски пейзажи, с гледка към нос Калиакра. За вашето тържество Black sea Rama, Balchik предлага ресторант „Клуб-хаус“, който може да задоволи и най-изискания вкус и претенция към гурме ястия и вина. Украсата и празничната програма ще бъде съставена съвместно с опитните специалисти в комплекса. Ако искате церемонията ви да е изнесена няма да откриете другаде по-просторно и уникално място. Самият сватбеният ритуал може да се проведе в близост, в архитектурно-историческия резерват – Несебър.

НАСТАНЯВАНЕ:

Black sea Rama, Balchik предлага луксозни вили, в които може да се настаните вие и вашите гости. Те се отличават със оригинално решени пространства, уют и топлина.

КЕТЪРИНГ:

Black sea Rama, Balchik и неговия шеф-готвач ще разработят с вас изискано и елегантно сватбено меню, ще ви предложат неповторима сватбена торта и всичко това ще бъде поднесено със стил от банкетния персонал на комплекса.

Почивка в България, Black sea Rama, Balchik

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.