fbpx

Сватба в България, Helena resort, Sunny beach

Сватба в България, Helena resort, Sunny beach

В този материал ви предлагаме още един хотел, в който бихте могли да организирате вашата сватба в България, на брега на морето. Ето и възможностите, които предлага Хелена резорт като: местоположение, брой гости, които може да приеме, ритуали, менюта и допълнителни услуги.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

Helena resort, Sunny beach е един от най-емблематичните и интересни хотелски комплекси по българското Черноморие. Намира се на 20 км от Бургас, в курорта „Слънчев бряг“. Разположен е на самия морски бряг, с оригинална архитектура, уникални решени  пространства и абсолютно заслужено бива наричан „перлата на българското Черноморие“.

РИТУАЛ:

Helena resort, Sunny beach предлага една уникална възможност за провеждане на вашата сватба и със сигурност ще я превърне в най-запомнящото се събитие във вашия живот. Комплексът разполага с ресторант „Сватбен салон“ със 145 седящи места. Украсата и празничната програма се оставя изцяло във вашите ръце.

Ако искате церемонията ви да е изнесена под звездите и на брега на морето, комплексът е наистина вашето място. Сватбеният ритуал може да се проведе под Ротондата – още едно произведение на изкуството. В края на церемонията може да бъде пуснат дъжд от нея, което със сигурност ще завърши романтичната атмосфера.

НАСТАНЯВАНЕ:

Helena resort, Sunny beach предлага безплатно младоженки апартамент за първата брачна нощ. Гостите ви могат също да бъдат настанени в комплекса, след предварително съгласуване и уточняване на техния брой и начин на плащане.

КЕТЪРИНГ:

Helena resort, Sunny beach предлага 6 варианта на примерни менюта, които могат и да се комбинират помежду си. При желание от ваша страна може да ви бъде организирана и предварителна дегустация на цялото меню или част от него. Ако все пак искате персонално меню, шеф готвачите на комплекс Helena resort, Sunny beach ще се съобразят с вашите изисквания.

Почивка в България, Helena resort, Sunny beach

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.