fbpx

Сватба в България, International HCTS, Golden sands

Сватба в България, International HCTS, Golden sands

В този материал ви предлагаме един хотел, в който вариантите за организирането на вашата сватба в България, на брега на морето е наистина голямо. Ето и възможностите, които предлага International HCTS, Golden sands като: местоположение, брой гости, които може да приеме, ритуали, менюта и допълнителни услуги.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: International HCTS е един от най-модерните и стилни хотели по българското Черноморие. Намира се на 17 км от Варна, в сърцето на курорта „Златни пясъци“. Разположен е на самия морски бряг, със стилна архитектура, спокойна атмосфера и огромно разнообразие от възможности за забавление и почивка: плажно казино, открит инфинити бесейн и бар,  и ресторанти, в които се предлага изтънчена храна.

РИТУАЛ: International HCTS може да задоволи и най-капризния вкус за едно от най-прекрасните събития в живота на човек. В зависимост от вашите финансови възможности и количество гости, които очаквате, хотелът ви предлага 4 сватбени пакета: „Стандарт“, „Елит“, „Делукс“ и „Премиум“. Всички те включват четиристепенно меню, изнесена брачна церемония на брега на морето, в бална зала „Белини“. Разликата в цената, разбира се, идва и от процентните намаления, които можете да получите в цената за настаняване и СПА процедурите. Бална зала „Белини“ е разположена на втория етаж на хотела, има капацитет до 320 места, с възможност за разнообразна подредба, делима е на две зали, пригодена е изцяло да се съобрази с вашите предпочитания. В залата има сцена и широк дансинг, до нея има директен подход от паркинга, разполага с гъвкаво осветление и озвучителна система.

НАСТАНЯВАНЕ: International HCTS предлага безплатно настаняване на младоженците в хотела с романтична закуска за двама, бутилка шампанско и плодове като комплимент от хотела. За да планирате вашето събитие и до най-малката подробност, на ваше разположение е сватбен координатор, а за деня на сватбата и хостеса, която ще се ангажира с настаняването на вашите гости, в случай, че не сте наели сватбен агент.

КЕТЪРИНГ International HCTS предлагат 4 варианта на примерни менюта, всяко от които може допълнително развито и разнообразено. При желание от ваша страна може да ви бъде организирана и предварителна дегустация на цялото меню или част от него. Ако все пак искате персонално меню, шеф готвачите на комплекс International HCTS ще се съобразят с вашите изисквания.

Почивка в България, International HCTS, Golden sands

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.