fbpx

Сватба в България, Sunset Resort, Pomorie

Сватба в България, Сънсет ризорт, Поморие

В последващите материали ще направим кратък преглед на най-добрите хотели, в които бихте могли да организирате вашата сватба на брега на морето. Ще направим преглед на възможностите, които предлага всеки хотел като: местоположение, брой гости, които може да поеме, ритуали, менюта и допълнителни услуги.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

Сънсет ризорт се намира на 20 км от Бургас. Той е най-големия курортен комплекс в Поморие. Разположен е на самия морски бряг и е идеално място за провеждане на вашето сватбено тържество.

РИТУАЛ:

„Сънсет ризорт“ предлага две възможности за зали в зависимост от количеството гости, които очаквате.  В случаи на хубаво и слънчево време тържеството може да се проведе и на открито с прекрасна гледка към морския бряг.

Зала „Емералд“

Зала „Емералд“ се намира в апартхотел „Делта“ и е с обща площ 500 кв.м. Разполага с капацитет до 500 места в зависимост от подредбата и разполага с техника, необходима за провеждането на сватбеното тържество. Тя е включена в наема на залата.

Залата разполага с кръгли маси с диаметър 190 см. – подходящи са оптимално за 10 души и максимално за 12 души. Масите са с драперия, предлагат се покривки в два цвята екрю или бяло. Столовете са облечени в кавъри в цвят екрю или бяло, свещници са с три или пет гнезда, които могат да се използват за масите. Тези аксесоари са безплатни.

Зала „Сигма“

Зала „Сигма“ се намира в апартхотел Сигма и е с капацитет до 80 места в зависимост от подредбата. Залата е подходяща за скромно сватбено тържество или провеждането на т.н. „изнесен ритуал“.

НАСТАНЯВАНЕ:

„Сънсет ризорт“ предлага безплатно настаняване в апартамент за първата брачна нощ. Вашите гости могат също да бъдат настанени в комплекса, след предварително съгласуване и уточняване на техния брой и начин на плащане.

КЕТЪРИНГ

Минималното меню за всеки гости включва: салата, предястие, основно и пакет от три безалкохолни напитки. Специалните предпочитания към менюто на вашите гости ще бъдат взети предвид. При желание може да ви бъде организирана и предварителна дегустация.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.