fbpx

Програма за отслабване в Hotel and Spa Saint George в Поморие

Програма за отслабване в Hotel and Spa Saint George  в Поморие

Hotel and Spa Saint George - Поморие

Hotel and Spa Saint George - Поморие

През сезон ‘Лято’ 2012 ви предлагаме да съчетаете полезното с приятното – ефективно понижаване на теглото в хотел на българското черноморско крайбрежие.  Hotel&Spa Saint George в курортното градче Поморие е разработил уелнес програма за отслабване „Беладона“. Град Поморие е един от най-красивите градове в България, популярен от древността като привлекателен оздравителен център, прочут с феноменалните качества на лечебната кал, морската вода и климат. Лечебното хранене, музиката и специалната гимнастика, които предлага на своите гости  Hotel&Spa Saint George, ще оформят тялото и ще изцелят душата.
Програмата включва специален диетичен режим на хранене, консултации с лекари, йога, водна гимнастика, пилатес, образователен курс –  тематични филми по проблемите на излишното тегло и принципите на здравословно и диетично хранене, балнеотерапия, физиотерапия и калолечение, музикална терапия, уроци по танци, екскурзии до местните забележителности.

Програма за отслабване „Беладона“ – видео

Насладете се на ползотворна и здравословна почивка в Hotel&Spa Saint George в Поморие!

Резервация и настаняване в Hotel&Spa Saint George

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.