fbpx
 

Спечелете уикенд в Константин и Елена

Свикнали сме да свързваме морето само с лятото и плажа. А всъщност най-хубавото време да го посетите, ще ви каже всеки местен, е през есента и зимата, когато тълпите от туристи са си тръгнали, а морето може да разкрие цялата си красота, спокойствие и романтика. През по-студените дни край курорта „Свети Константин и Елена“ край брега идват лебеди, за да се радват на топлата минерална вода, която се излива в морето. През есента е и най-богатият урожай на прясна риба, така че ако обичате черноморските риби, това е подходящото време.

През тази година имате и още една причина да посетите курорта през по-студените месеци. Защото вече работи новият термален комплекс Аквахаус, в чиито топли минерални басейни можете да се потопите през цялата година. А ако търсите спокойно и приятно място, в което да отседнете ви препоръчваме Хотел Кристел. Бутиковият хотел ще ви предложи уют и изискана атмосфера през цялата година. Той е разположен в близост до центъра и плажа на Св. Константин и Елена. Изиксканото и стилно обзавеждане, купищата удобства и любезния персонал ще ви карат да се връщате в хотела през цялата година.

В ресторанта ще можете да опитате традиционни български специалистите и модерна европейска кухня,  съчетани с отбран клас вина. Хотелът е подходящ и за провеждане на бизнес събития  и тържества. Предпочитан е и от тези, които решат да направят усмивката си по-блестяща в близката клиника за зъболечение Denta Prim. Близостта на курорта Св. Константин и Елена до морската ни столица Варна дава възможност и да разгледате забележителностите на морската столица без на снимките ви да пречат стотиците желаещи да ги запечатат за спомен.

Препоръчваме ви да не пропускате Римските терми, които са най-големите на Балканите. Можете да се насладите и на най-старото обработено злато в света в Регионалния исторически музей – Варна. Сред възможностите за уикенда са  и Варненския зоопарк,  ретро музея, военоморския музей, етнографския и природонаучния музей на града и куп други забележителности за посещение.

В близост до Варна се намират и уникалните побити камъни – единствената естественообразувана пустиня в Източна Европа. А изправените в нея високи варовикови стълбове на милиони години все още озадъчават учените със своя произход. До Златни пясъци се намира и скалния Аладжа манастир. И ако вече нямате търпение да си отделите поне уикенд, за да посетите Св. „Константин и Елена“ през уикенда, ние ви даваме тази възможност. Участвайте във фейсбук играта ни на https://www.facebook.com/travel.Bulgaria.news/ , за да спечелите уикенд за двама в Кристел хотел с включени два двудневни билети за Аквахауз.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.