fbpx
 

Спечелете уикенд за двама в 4-зведния хотел „Мистрал“ в Балчик

Всичко, което е далеч от морето е провинция, казва Хемингуей. За да се почувствате в центъра на вселената отделете време и се насладете на златната есен край морето. Участвайте в играта, организирана от https://travelbulgarianews.bg/ и имате шанс да спечелите уикенд за двама през ноември в 4-звездния хотел „Мистрал“ в Балчик -https://hotelmistralbg.com/bg/ .

Mistral Hotel Balchik

През есента без да ви се пречкат тълпите туристи можете спокойно да разгледате забележителностите на крайморския град и да се насладите на прекрасни морски пейзажи, изгреви и залези от прозореца на хотела. При добро време можете да наемете и яхта, с която да се разходите наоколо, а при късмет и да се насладите на играта на делфини.

Mistral Hotel Balchik

В Балчик също няма да скучаете. Докато сте в града можете да разгледате уникалната Ботаническа градина и Дворецът в нея, създадани на място на любимата лятна резеденция на румънската принцеса Мария. Тук се намира втората най-голяма колекция от кактуси в Европа след тази в Монако.

Само на 30-ина километра са Варна и куротът Св. Св. Константин и Елена, известен и с басейните с минерална вода, които работят целогодишно.  За да имате шанс да спечелите безплатен уикенд, харейсайте страницата ни във Фейсбук – https://www.facebook.com/travel.Bulgaria.news/ и споделете самата игра. Успех!

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.