fbpx
 

Нов вино бар отвори в Банско

Нов вино бар отвори врати в Банско. В зимния курорт вече има още едно място, на което любителите на гроздовия елексир ще се чувстват у дома си. Заведението се нарича „25“. Причините за това са няколко. На първо място точно 25 са местата в бара. 25 -ти е и номерът на адреса на заведението на ул. „Отец Паисий“ в курорта.

Най-изкушени да посетят бара ще са почитателите на българските изби. В заведението ще се сервират единствено вина, произведени у нас. Предвижда се да се правят промоции на български производители, включително и на малки и току що открити изби.

За да е по-пълно удоволствието от вината, към тях ще се сервират и сирена, колбаси и ядки. Заведенето ще затваря като в приказките в полунощ. „Отворихме „25“ именно в Банско, защото дестинацията е целогодишна. Курортът заслужава своето място не само като ски столица на Балканите, но и като зелена лятна дестинация. В такъв курорт като Банско задължително трябва да има и бар, който да представи качествените родни вина“, обясни собственикът Калоян Иванов.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.