fbpx

Фестивал на виното 2014

Фестивал на виното 2014

От 31 юли до 3 август жителите и гостите на южния ни черноморски град Бургас за първи път ще могат да се запознаят и дегустират най-новото от продукцията на водещите български производители и вносители на вино.

Фестивалът ще съдейства за популяризирането на изключителните български вина, набиращи все по-голяма популярност в страната и чужбина, дължаща се на техните изключителни качества, разнообразие и богатство на вкуса. Идеята е българските марки да достигнат до максимално широк кръг потребители, хотелиери, търговци и ресторантьори от региона.

На Фестивала ще могат да се дегустират вина от  винарските изби, сред които са Edoardo Miroglio, Karabunar Sellar, Marash, Chateau Burgozone, Bratanovi, Strimon – Levunovo, Terra Tangra, Villa Ustina, Chateau Copsa. Победителят ще бъде обявен след така наречената „сляпа дегустация“, която е част от програмата на Фестивала.

Винен туризъм, България

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.