fbpx
 

Отстъпки и подаръци за любителите на виното в Бургас

Отстъпки, подаръци и възможност да се насладят на еликсири от цял свят очакват почитателите на виното от 26 до 28 юли в Експозиционен център Флора в Морската Градина на Бургас. Между 16 и 22 часа ще можете да дегустирате български и световни напитки по време на фестивала Wine Fest Burgas 2018. Участие са заявили над 35 родни производители на вино, както и вносители на вина от Аржентина, Италия, Испания, Франция, Азербайджан и Франция.

wine fest burgas

По време на фестивалните дни ще можете да си закупите и винени сувенири и мезета, също на изгодна цена. Ако си вземете 5 бутилки от фестивала, независимо от коя изба, ще получите и една подарък, обещават организаторите. Участниците във фестивала пък предлагат най-различни намаления, валидни само по време на събитието и също подаряват вина. Например при плащане на две бутилки от дадена изба, веднага се сдобивате безплатно с трета.

Цената на входния билет за фестива е 10 лева. Таксата ви дава право на безплатни дегустации на щандовете на изложителите. Получавате и специална брандирана винена чаша за дегустации като подарък и спомен от събитието. Любителите на виното ще се запознаят  с последните модни тенденции при производството на гроздовата напитка, както и да опитат оранжево, зелено и сеньо вино. За първи път по време на феста ще се проведе и конкурс за най-добро тихо сухо бяло вино.

wine fest burgas
Сподели статията
Автор

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.