fbpx
 

Започна Wine&Spirits Show 2022

До 9 април столичният Интер Експо Център отново е притагетално място за любителите на качествените български и вносни вина. В зали 5 и 6 на изложбения център ще се състои поредното издания на Wine&Spirits Show. Изложението събира значима и представителна част производители, вносители и търговци на вино, високоалкохолни напитки и бира и привлича реални бизнес клиенти – дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери.

Изложители на Wine&Spirits Show са производители, вносители, търговци и дистрибутори на вино, бира и коктейли, а също на водка, уиски, коняк, джин, ром, анасонови напитки и други качествени алкохолни дестилати – както продукти на индустрията, така и премиумни крафт и арт напитки във всяка една категория. Повечето от напитките могат да бъдат дегустирани и дискутирани на щандовете на изложителите. А има възможност за извършване и на преки продажби – така крайните клиенти имат шанса да закупят от самите производители или вносители продуктите, които са харесали при дегустациите.

Входният билет за посетителите включва и достъп до нови знания – интересна паралелна програма от лекции, семинари и тематични дегустации, които се провеждат в семинарното пространство на зала 6. Зала 5 е посветена на винените изложители, а в зала 6, освен високоалкохолни напитки и бири, има обособен Гурме кът с подбрани качествени деликатеси, зехтини, кафе, шоколад. Интересни и вкусни ястия могат да опитат и феновете на уличната храна – в Street Food парк към изложението. Организатор на събитието е DiVino.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.