fbpx
 

На 19 декември стават ясни победителите в анкетата на Замъка „Влюбен във вятъра“

На 19-ти декември ще станат ясни победителите в Коледната анкета на Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново.  Те ще бъдат обявени на Фейсбук снраницата на атракцията.

Чрез жребий сред вярно отговорилите на въпросите в анкетата ще бъдат раздадени бутилка червено и бяло вино от специалната селекция на избата на Замъка, коледен кекс, албум с автограф от собственика на замъка и сувенирна монета.

Над 60 на сто от участниците в анкетата са отговорилите вярно на всички въпроси и знаят, че Замъкът се намира съвсем близо до Созопол, а негов архитект е собственикът – Георги Тумпалов. Както и факта, че изграждането на Замъка започва през 1996 г.

Ако искате българската забележителност да извоюва поредно международно признание, можете да гласувате за Замъка „Влюбен във вятъра“ в световната надпревара за феноменалншти туристически обекти на следния линк: https://www.athawards.com/vote/index/YllieHZSWml4VTdEdDFIcHVKbXBQZz09

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.