fbpx

Winter Bike Duel 2014

Winter Bike Duel 2014

От 14-ти до 16-ти февруари в Пампорово се проведе четвъртото издание на традиционната снежна байк надпревара – Winter Bike Duel 2014. В надпреварата се включиха над 60 състезателя.

Към основните 3 категории, които досега бяха известни, са добавени още една – Snowscoot / Ski bike, в която могат да се включат практикуващите и двете дисциплини. Новото и интересно през тази година е трасето за състезанието, което е позиционирано на трасето за форкрос на Вело Парк Пампорово. Националният шампионат по бордър крос в края на март месец ще се проведе на същото това трасе. Състезанието протече в преки елиминации. През първия ден състезателите се възползваха от отлично подготвеното трасе, но за съжаление на втория ден от състезанието, поради изключително високите температури, трасето стана трудно, но това не попречи на състезателите да покажат завидни умения. След успешно проведените състезания, организаторите се подготвят за летния сезон.

Резервации хотели Пампорово

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.