fbpx
 

Зимни игри и торта за деня на снега в Пампорово

Със зимни игри и торта в Пампорово отново ще бъде отбелязан световния ден на снега. Малки и големи могат да се забавляват в курорта на 15-ти януари на ски център Студенец. Идеята на деня е да се популяризират зимните спортове сред най- малките. Затова и акцентът на празника е върху забавления, свързани с малчуганите.

Изненадите и приключенията и тази година ще са много, обещават организаторите. През 2016-та те зарадваха децата със състезания с шейни, дърпане на въже, слалом и стрелбище със снежни топки. DJ се грижеше за доброто настроение на присъстващите. Топлите напитки и вкусната торта пък направиха празника незабравим.

Най-малките ще могат да се радват на празника и на Боровец, където през целия ден ще могат да се забавляват напълно безплатно в снежния детски парк „Борокидс“.
Там те ще могат да направят първите си стъпки в зимните спортове, а чрез лов на съкровища из въжения град и да научат повече за лавинната безопасност. На празника са предвидени и снежни занимания за деца в неравностойно положение.

На Витоша пък ще ви зарадват с конкурс за снежен човек и първото състезание за спускане с планински колела в снега. Освен това можете да премерите и силите си в правенето на най-голямата топка или да участвате в конкурса за най-добро карнавално облекло.

Хотели в Пампорово
Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.