fbpx
 

Състезание по дърпане с въже и скачане с чували край Правец

Спортен празник със забавни състезания ще се проведе традиционно през последната събота на януари  в местността Камичето край Правец. На 27-ми ентусиастите ще могат да премерят сили в дърпане на въже, скачане с чували и снежен боулинг. Всички присъстващи ще могат да опитат топъл чай и бобена чорба безплатно, а за доброто им настроение ще се грижи духова музика.

Победителите в игрите ще получат награди и медали. Автомобилите ще бъдат допускани до местността до 11 часа и след 12.30, за да могат желаещите да се разходят пеша до мястото на събитието да го направят безпрепятствено. Купонът е гарантиран и за тези, които не желаят да се включат в състезанията. Те ще могат да опитат скара, вино и ракия и да сгреят душата си край някой от запалените огньове. Организатор на празника е община Правец.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.