fbpx
 

Wizz Air с нова оферта за бъдещи пилоти

Нова схема на запащане на обучението на бъдещи пилоти предлага нискотарифният превозвач Wizz Air в своята тренировъчна академия. От този месец ще е валидна нова, разсрочена схема за заплащане на интегрираното обучение. Работата на академията започна през 2017 г. , а от миналата година е възможно да се включат и български кандидати.

Размерът на таксата, която трябва да платят кадетите е общо 61 460 евро, но кандидатите е нужно да осигурят първоначално 13 950 евро, колкото е авансовото заплащане. Останалата част от сумата те ще връщат на вноски по време на първите си години на работа като пилоти в авиокомпанията.

Бъдещите пилоти се обучават 750 часа в наземни курсове, 60 часа в симулатор и 145 часа в реални полети. След което могат да продължат и със специализиран курс за управление на конкретен тип самолет. За да се запознаят лично с условията на обучение и договорите, кандидатите могат да посетят един от дните на отворени врати. На 13 юли срещата се провежда във Варшава, на 27 юли в Будапеща, на 3 август в Киев, на 10 август в Букурец и на 31 август в Скопие.

Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.