fbpx
 

Уиз Еър пуска полети по 2,99 евро

Цени на полети от по 2,99 евро обеща нискотарифният превозвач Уиз Еър. Причината за промоцията е новият курс от София до Братислава, който стартира от 30-ти юни. Това са и най-ниските цени, обявявани за полет от създаването на компанията. Полетите до столицта на Словакия ще се изпълняват четири пъти седмично – в понеделник, сряда, петък и неделя.

Уникално ниските цени обаче към момента не са налични на сайта за директни резервации на Уиз Еър, показа проверка на travebulgaria.news. Най- евтино към момента можете да пътувате за 19,99 лева. Въпреки, че цената за полети от София до Брюксел, Варна, Дортмунд, Кьолн  e ниска, тя все пак е над три пъти по-висока от обявената промоция.

За полетите до Мюнхен, Нюрнберг и Франкфурт пък най-ниската цена от София  момента е 29,99 лв. В цените не влиза стойността на чекирания багаж, който се заплаща допълнително. Подобна е и картината от Варна. От там евтино в рамките на 10 евро можете да летите единствено до София, като останалите полети от летището започват на цени от около 50 евро. От Уиз Еър очакват голям интерес към полетити до Братислава, тъй като столицата на Словакия се намира едва на 80 км от тази на Австрия – Виена, обясниха от превозвача.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.