fbpx
 

Wizz Air с 6 нови дестинации от Варна

6 нови полетни дестинации от Варна оперира нискотарифната компания Wizz Air.  От морската столица вече ще може да се лети евтино до Берлин, Кьолн и Хамбург в Германия, Копенхаген в Дания, Ливърпул във Великобритания и Париж във Франция. Най-ниската цена, на която могат да бъдат закупени билети по новите маршрути е 77,99 лева.

Освен за лятна почивка новите дестинации на авиокомпанията са подходящи и за културен туризъм, категорични са от превозвача. Вторият по големина град в Германия – Хамбург е наричан още Северната Венеция заради многобройните си водни канали. Полетите до тази дестинация са предвидени за вторник и събота. В Кьолн освен прочутата готическа катедрала можете да разгледате и обекти от римското наследство на града, както и десетки разнообразни музеи. До Кьолн можете да летите в четвъртък и неделя.

Ако сте почитател на нощния живот, пазаруването, вкусната храна и искате да разгледате едни от най-добрите музеи в света, то вашата дестинация е германската столица Берлин. Полетите от Варна до нея са във вторник и събота. Без нужда от представяне е и френската столица Париж, до която можете да отскочите в четвъртък и неделя.

До родното място на едни от най-великите музиканти – колосите от Битълс, можете да летите до 16 септември три пъти седмично – в понеделник, сряда и петък. От есента отпадат полетите в сряда. Ако пък искате да видите статуята на Малката русалка и да се насладите на северната красота на датската столица Копенхаген, можете да резервирате полет за вторник или събота.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.