fbpx
 

Wizz Air с 6 нови дестинации от Варна

6 нови полетни дестинации от Варна оперира нискотарифната компания Wizz Air.  От морската столица вече ще може да се лети евтино до Берлин, Кьолн и Хамбург в Германия, Копенхаген в Дания, Ливърпул във Великобритания и Париж във Франция. Най-ниската цена, на която могат да бъдат закупени билети по новите маршрути е 77,99 лева.

Освен за лятна почивка новите дестинации на авиокомпанията са подходящи и за културен туризъм, категорични са от превозвача. Вторият по големина град в Германия – Хамбург е наричан още Северната Венеция заради многобройните си водни канали. Полетите до тази дестинация са предвидени за вторник и събота. В Кьолн освен прочутата готическа катедрала можете да разгледате и обекти от римското наследство на града, както и десетки разнообразни музеи. До Кьолн можете да летите в четвъртък и неделя.

Ако сте почитател на нощния живот, пазаруването, вкусната храна и искате да разгледате едни от най-добрите музеи в света, то вашата дестинация е германската столица Берлин. Полетите от Варна до нея са във вторник и събота. Без нужда от представяне е и френската столица Париж, до която можете да отскочите в четвъртък и неделя.

До родното място на едни от най-великите музиканти – колосите от Битълс, можете да летите до 16 септември три пъти седмично – в понеделник, сряда и петък. От есента отпадат полетите в сряда. Ако пък искате да видите статуята на Малката русалка и да се насладите на северната красота на датската столица Копенхаген, можете да резервирате полет за вторник или събота.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Alehander_Popkonstantinov@dpbweb.com

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.