fbpx
 

Световни фристайл звезди правят супер сноуборд шоу в Боровец

Световните звезди във фристайл сноуборда ще си дадат среща в Боровец на 27-ми януари. Тогава в най-стария ни зимен курорт ще се проведе изданието на Stinky Socks в Сноу Парк Боровец. За първи път у нас любителите на адреналите ще могат да видят Jesse Paul, Erik Leon, Nick Dirks, Marcus Rand (Yawgoons), Jake Schaible, Andrew Brewer, Joonas Eloranta, Jessi Blackwell и Jeffy Gabrick .

Демонстрациите на най-големите имена в световния сноуборд ще е абсолютно безплатна, а публиката ще може не само да види любимците си в действие, но и да се запознае лично с тях. В 11 часа в свободното каране могат да се включат любители, като изявата им ще продължи до 13 часа, а всички включили се ще получат награди.

Звездите на Stinky Socks ще демонстрират уменията си от 14 до 16 часа, а от 17.30 можете да си вземете автограф от звездите в хотел „Рила“. В 23 часа е стартът на афтърпартито в едноименния клуб в хотела с участието на DJ Pussy Cntrl, Jana&Bumbo и на живо Wosh MC & FeeL.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.