fbpx
 

20 български хотела и туристически услуги отличени в световна класация

20 български туристически обекта и туристически услуги са отличени в годишната класация Travel & Hospitality Awards. Хотелите и туровете от 50 държави, сред които и България, са препоръчани от организацията като интересни за посещение и предлагащи качествен продукт.

От българските места за настаняване в тазгодишните предложения в каталога с избрани локации са включени апартхотел Сейнт Джордж Палас в Банско, курортът Албена, хотел Трявна в едноименния възрожденски град, бизнес хотел Мак в Габрово, Илийкова къща в Калофер, хотел Елегант, къща за гости Гето в Белоградчик, хотел Марина Палас в Свети Влас, хотел Калитеа в Созопол, хотел Шипка в едноименния град , луксозната вила Вучев край Велинград.

В списъка на отличените български предложения са круизна компания, предлагаща ваканции на кораб в Егейско море, Темпус Вини Уайн Пойнт в София за дегустация на вина, туристическият продукт VisitBulgariaOn, туроператорите Classic Car Holidays, Азимут Турс, компанията с познанията за организация на велотурове Oskis, и транспортната фирма Съни Бийч Такси.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.