fbpx
 

Хотел Зара в Банско е с нов външен басейн

Ако решите да отседнете в Банско през това лято и искате да се възползвате максимално от топлите слънчеви лъчи, за да добиете тен, е добре да знаете, че в курорта вече работи и нов външен басейн. Той се намира в луксозния 4-звезден коплекс Зара. Хотелът е разположен на половин километър от центъра на града. В Зара освен на пълен релакс сред зеленина можете да се насладите и на модерен просторен спа център, детска площадка и забавления, осигурени от професионални аниматори.

Ако искате да комбинирате спокойната ваканция с много приключения, това е вашето място. Ако отседнете в хотела можете да си резервирате и различни екскурзии. Като рафтинг или каякинг в Кресненското дефиле на река Струма. Или пък да изкачите 35-метровия водопад Влахински с подходяща екипировка, осигурена от организаторите. Можете естествено да се разхождате или да покарате велосипед из красивата Пирин планина. Или пък да поздите сред природата. Добрата новина е, че за всимки тези приклчения не ви трябва предварителна подготовка или добра физическа форма, а единствено желание.

При условие, че предпочитате да релаксирате край басейна, можете да се насладите и на спа центъра. Освен външния басейн, хотелът разполага и с вътрешен, в който има и специална детска секция. Освен това можете да ползвате джакузи, парна или турска баня, сауна, стая за релакс, фитнес център, разкрасителен салон или просто да се оставите в ръцете на някой от масажистите в комплекса. В луксозния ресторант Зара можете да опитате както автентични традиционни български ястия, така и деликатеси от цял свят. За качеството на продуктите, с които се приготвят ястията, следи лично главният готвач на ресторанта.

Хотел Зара резервации
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.